Tag Archives: në gjysmëfinalen

Ronela do të këndojë në gjysmëfinalen e Eurovizion 2022

Pas shortit të ndarjes dhe publikimit të të gjitha këngëve që konkurrojnë në Eurovision 2022, EBU dhe producentët e konkursit kanë vendosur për gjysmëfinalet. Ata kanë bërë publikimin zyrtar se kush do të këndojë gjatë dy netëve të spektaklit. Nata e parë gjysmëfinale do të hapet me Ronela Hajatin. Ndërkaq, Rosa Linn nga Armenia do të mbyllë gjysmëfinalen e parë. …

Read More »