Tag Archives: në fshatrat e Finiqit të moshuarit

Gjyshër online, në fshatrat e Finiqit të moshuarit “të vetëm në shtëpi”

Në Ardhasovë të Finiqit rrugët nuk gjallojnë si vite më parë. Largimi i të rinjve i ka lënë rrugicat bosh. Në të paktat shtëpi të mbetura, portat hapur i mbajnë të moshuarit. Stamato dhe Spiro Naço po i jetojnë ditët e pleqërisë pa fëmijët pranë. “Janë në Amerikë.” “Po të kishte punë për të gjithë patjetër që do të riktheheshin.” …

Read More »