Tag Archives: në beteja

Meta nga Korça: Sapo të heq kostumin e presidentit më keni në beteja

Presidenti Ilir Meta ishte ditën e sotme në Korçë, nga ku ka dhënë një prononcim për gazetarët. Ai iu bëri thirrje qytetarëve të tregojnë respekt për votën dhe të shkojnë drejt kutive më 6 mars, sepse sipas Metës, vetëm kështu kanë të drejtë të kërkojnë llogari më pas. “Nuk jemi këtu për aktorët politikë,por për të theksuar rëndësinë e rivendosjes …

Read More »