Tag Archives: në aleancë

Rusia: NATO dëshiron të tërheqë Ukrainën në aleancë

Diplomacia vazhdoi edhe gjatë fundjavës përpjekjet për të shmangur një luftë në Evropën Lindore. Presidenti i SHBA Joe Biden njoftoi se trupat amerikane “do të zhvendosen” në vendet e NATO-s të Evropës Lindore “në një kohë të afërt” pasi zyrtarët rusë deklaruan vazhdimisht se nuk do të fillonte një luftë në Ukrainë. Megjithatë, Moska paralajmëroi se SHBA dhe NATO kanë …

Read More »