Tag Archives: në 4 bashki të tjera

Mësohen kandidatët e “Rithemelimit” në 4 bashki të tjera

Ka përfunduar procesi i numërimit për “primaret” në disa degë të Partisë Demokratike. Pas votimit të kësaj të diele në primare, janë mësuar edhe kandidatët me të cilët Komisioni i Rithemelimit të Partisë Demokratike do të garojë në zgjedhjet lokale në bashkinë e Lushnjës dhe atë të Rrogozhinës, Durrësit dhe Dibrës. Janë shpallur fitues në primaret e Komisionit të Rithemelimit …

Read More »