Tag Archives: ndryshe bllokohet mjeti

Njoftim: 30 ditë kohë për të paguar gjobën, ndryshe bllokohet mjeti

Shoferët që nuk paguajnë gjobat brenda 30 ditëve, do u bllokohet mjeti deri në momentin që do ta shlyejnë atë. Në një intervistë për ABC, Shefi i Sigurisë Rrugore, Skënder Ismaili shpjegon se kjo nismë është në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Transportit Rrugor. “Secili person që kapet dhe ndëshkohet me një masë administrative, ai duhet ta likuidojë brenda …

Read More »