Tag Archives: ndiqet penalisht 32-vjeçari

Bëri nivelim të tokës në kundërshtim me ligjin, ndiqet penalisht 32-vjeçari Memaliaj

Memaliaj Një 32 vjeçar me inicialet P.K banues në Memaliaj, është referuar për ndjekje penale pasi në fshatin Vasjar, pranë rrugës nacionale, është konstatuar duke bërë nivelim të pronës së tij, me materiale inerte, në kundërshtim me destinacionin ligjor të paracaktuar, duke ndryshuar kështu regjimin juridik të tokës. Rastet e tokave me pronarë të zaptuara nga intertet dhe të çuara …

Read More »