Tag Archives: ndihmën ekonomike

Ligji’ kufizoi ndihmën ekonomike/ Skema e familjeve përfituese

Një hulumtim i Open Data Albania mbi fondin e ndihmës ekonomike të alokuar në Shqipëri dhe familjet përfituese nga viti 2000 deri në vitin 2020, kanë treguar se mbështetja sociale e familjeve në nevojë ka pësuar luhatje dhe rënie gjatë këtij 20-vjeçari. Sipas të dhënave të publikuara nga ODA, viti 2013 ka shënuar vlerën më të lartë të fondit për ndihmën e …

Read More »