Tag Archives: ndërsa Berisha përpiqet

Opozita e Shqipërisë përballë një sfide ndërsa Berisha përpiqet të ribashkojë PD-në

Pak ditë më parë, Partia Demokratike e qendrës së djathtë, shpesh e vetëshpallur me prirje konservatore, kujtoi 30-vjetorin e fitores së saj të parë dërrmuese në mars 1992, e cila i dha fund diktaturës brutale komuniste njëpartiake të vendit. Partia ishte krijuar nga një lëvizje studentore antikomuniste, intelektualë dhe forca të tjera të shoqërore të bashkuar për t’iu kundërvënë sundimit …

Read More »