Tag Archives: Ndahen çmimet ekonomike

Ndahen çmimet ekonomike “Vangjush Gambeta 2022”

Roli i gazetarisë ekonomike dhe investigative është thelbësor në rritjen e transparencës së institucioneve shtetërore si dhe në krijimin e një konkurrence të ndershme për bizneset. Në edicionin e 14 të ndarjes së çmimeve vjetore për gazetarët të mbajtur në Prishtinë, Unioni i Gazetarëve Shqiptarë ka organizuar një forum diskutimi, mbi ndikimin e medias në fenomenin e infomalitetit. Ashtu sikurse …

Read More »