Tag Archives: nafte

Kërkimet për naftë në Shpirag, Bejtja: Në 2028 priten 100 mijë fuçi në ditë

Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjetikës, Ilir Bejtja thotë se investimi i Shell për të nxjerrë naftë në Shpirag pritet të finalizohet në 2028. Në një intervistë për Euronews Albania, Bejtja u shpreh se investimi në Shpirag ka një vlerë prej 600 mln eurosh dhe përdor teknologjinë më të përparuar për të nxjerrë naftë nga një thellësi mbi 5 mijë metra. …

Read More »