Tag Archives: “Na duhet një himn kombëtar tjetër

“Na duhet një himn kombëtar tjetër, si internacionalja e botës së re”, letra e Enverit

AFRIM IMAJ  Ka pasur probleme edhe me himnin kombëtar, paçka se nuk është shprehur kurrë publikisht. Enver Hoxha, lideri historik i Shqipërinë komuniste, qysh nga dita e ardhjes në pushtet, nuk ka reshtur përpjekjet për ta ndryshuar, por nuk ia doli asnjëherë. Ende pa u familjarizuar mirë me zyrën e Kryeministrit dhe të kreut të vendit, Enver Hoxha urdhëronte në …

Read More »