Tag Archives: Muralja me titull

Muralja e Tiranës përzgjidhet në listën e 100 më të mirave në botë për 2022

Një prej muraleve të Tiranës është përzgjedhur ndër 100 më të mirat e botë. Muralja me titull “Perceptimi 2,0” realizuar nga artisti zviceran Fabian Florin, ndodhet në rrugën “Irfan Tomini” në Tiranë dhe tashmë është në garë për vendin e parë, si muralja më e mirë në gjithë botën. Çdo vit, në kryeqytetin shqiptar organizohet “Mural Fest Tirana”, një prej …

Read More »