Tag Archives: mund të komplikojë përgjigjen

“Inkursioni i vogël” nga Rusia mund të komplikojë përgjigjen e Perëndimit dhe SHBA-ve

Presidenti rus Vladimir Putin mund të ndërmarrë ndaj Ukrainës, akte që janë më pak serioze, por që mund të ndikojnë përgjigjen e SHBA-së dhe Perëndimit. Sipas Associated Press, Rusia është e aftë të kryejë atë që presidenti amerikan Biden e quajti një “inkursion të vogël”, ndoshta një sulm kibernetik duke i lënë SHBA-të dhe Evropën të ndara për llojin dhe ashpërsinë …

Read More »