Tag Archives: “Moving City”

“Moving City” sjell në Tiranë artistin me famë botërore Solomun më 21 Maj!

Festivali “Moving City” do të jetë një event si asnjë tjetër në Tiranë, duke e bërë kryeqytetin të lëkundet nga tingujt e artistit me famë botërore, SOLOMUN. Festivali “Moving City” është një iniciativë që synon të bashkojë më të mirët e skenës së muzikës elektronike ndërkombëtare dhe atë lokale, me kulturën dhe popullin e çdo qyteti. Edicioni i Tiranës, i cili …

Read More »