Tag Archives: Moti i keq sjell dëme në rrjet

Moti i keq sjell dëme në rrjet, OSSH njofton: Ja si është situata

Pavarësisht kushteve atmosferike aspak të favorshme, rreth 1500 elektricistë ndodhen në gjendje gatishmërie, duke punuar për eleminimin e avariv. Sipas OSSH, nga raportimi i orës 11:00, situata e furnizimit paraqitet e përmirësuar në masën 60%, në raport situatën e orës 07:30. Ndërkohë po ndiqet me vëmendje situata e furnizimit me energji elektrike dhe problematikat në rrjet si pasojë e motit …

Read More »