Tag Archives: Ministria e bujqësisë tregon

“Nuk ka më infektime”, Ministria e bujqësisë tregon se nuk ka gjetur vatra të reja

Ndërsa vijon ende eliminimi i pulave të ngordhura, zv. Ministrja e Bujqësisë Ermira Gjeci thotë se nuk janë raportuar raste të reja me gripin e shpendëve si dhe siguron se nuk ka asnjë rrezik për konsumimin e mishit dhe vezëve. Ndërsa vijon ende eleminimi i pulave të ngordhura, zv. Ministrja e Bujqësisë Ermira Gjeci thotë se nuk janë raportuar raste …

Read More »