Tag Archives: me Liam Hemsworth “

Miley Cyrus si e quan martesën e saj me Liam Hemsworth “

Miley Cyrus ka folur për martesën e saj me Liam Hemsworth dhe momentet e vështira që ka kaluar. Momenti i pafiltruar erdhi kur ylli i popit ndihmoi një fanse t’i propozonte të dashurit të tij në skenë gjatë setit të saj. Pasi braziliani Smiler bëri pyetjen në portugalisht, Cyrus i ofroi fjalët e saj të urtësisë festive, të lodhur për …

Read More »