Tag Archives: më aktivë në Kuvend

Angazhimi në nivele të ulta/ Kush janë deputetët më aktivë në Kuvend

Një pjesë e vogël e deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë kanë qenë aktivë gjatë muajve shtator-dhjetor 2021. Angazhimi i tyre konsiston në nismat, mbledhje e debate në komisionet parlamentare dhe në seancat plenare, ushtrimin e të drejtës së interpelancave dhe të kërkesave për informacion, angazhimet në debatet politike dhe publike, përfshirë aktivitetet në drejtim të elektoratit të zonës zgjedhore. Një …

Read More »