Tag Archives: mbytur kombin

Një mënyrë dinake për të mbytur kombin

Shaban Murati Në djep, në familje, në shkollë, në farefis e në shoqëri, shqiptarët si popull janë edukuar t’i përulen vetëm Flamurit Kombëtar dhe të japin jetën vetëm për Flamurin Kombëtar. Atdheshitësit e sotëm nga politika nuk mund të pajtohen me atdhetarizmin, i cili si shtyllë kurrizore mban të bashkuar kombin rreth Flamurit Kombëtar. Në mënyrë tinzare, për t’ua zhdukur …

Read More »