Tag Archives: Mbyllja e shkollave nga i ftohti

Mbyllja e shkollave nga i ftohti, ish-ministri i Arsimit: Kambanë alarmi!

Një ditë më parë, ministrja e rsimit Evis Kushi, njoftoi mbylljen e shkollave në të gjithë vendin për tre ditë, si pasojë e motit të keq dhe të tohtë që do të pushtojnë vendin në javën në vijim. Shkak është bërë mungesa e sistemit të ngrohjes thuajse në të gjitha shkollat e vendit. Ish-ministri i Arsimit, Myqerem Tafaj, n ë …

Read More »