Tag Archives: mbrëmë në “Oscar”

Dy aktorët që bënë histori mbrëmë në “Oscar”

“Oscar” ishte i mbushur me plot surpriza dhe të papritura. Ndër ngjarjet që bëri bujë në botë ishte momenti kur Will Smith godet me shuplakë komedianin Chris Rock pas një batute që bëri për gruan e tij. CODA, një film që ka në qendër njerëzit që nuk dëgjojnë dhe përpjekjet e tyre për të kuptuar botën, mori çmimin “Filmi më …

Read More »