Tag Archives: Mblidhet sot

Procesi i zgjedhjes së Presidentit/ Mblidhet sot Konferenca e Kryetarëve

Konferenca e Kryetarëve do të rimblidhet mesditën e sotme për të hapur zyrtarisht procedurën për zgjedhjen e Presidentit, ndërsa raundi i parë i votimit sipas socialistëve do të jetë data 16 maj. Edhe pse shumica ka shprehur gatishmërinë për të zgjedhur Presidentin e ri një figurë që të ketë mbështetjen e opozitës deri tani edhe për shkak të përplasjeve të …

Read More »

Mblidhet sot Komiteti Teknik i Ekspertëve

Komiteti Teknik i Ekspertëve do të mblidhet ditën e sotme në lidhje me situatën e epidemisë dhe masat anti-COVID që janë aktualisht në vend. Duke qenë se numri i infektimeve por edhe i vdekjeve nga virusi ka rënë ndjeshëm muajt e fundit, pritet që Komiteti të lehtësojë edhe më tepër masat anti-COVID. Megjithatë për më tepër pritet njoftimi zyrtar i …

Read More »