Tag Archives: Mbledhja e qeverive

Mbledhja e qeverive Shqipëri Maqedoni, Rama: Do të finalizojmë një sërë marrëveshjesh

Qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Maqedonisë së Veriut do të mbajnë sot në Shkup mbledhje të përbashkët. Në këtë mbledhje kryeministrat Edi Rama dhe Dimitar Kovacevski do të mbajnë fjalime zyrtare. Kryeministri shqiptar, Edi Rama në llogarinë e tij në Facebook ka thënë se sot do të finalizojnë një sërë marrëveshjesh e memorandumesh ndërqeveritare “Mirëmëngjesi dhe nga Shkupi, ku …

Read More »