Tag Archives: Mashtrimet me mikrokredi

Mashtrimet me mikrokredi nuk kursejnë as të vdekurit

Qindra persona enden dyerve të institucioneve të drejtësisë pasi bien pre e skemave mashtruese me mikrokredi përmes vjedhjes së identitetit. Në prokuroritë e rretheve trendi i procedimeve penale të regjistruara në vitin 2021 është tre herë më i madh krahasuar me vitin 2019. Mes këtyre çështjeve, krahas marrjes së kredive me ID të rremë, janë regjistruar dhe raste të mirëorganizuara …

Read More »