Tag Archives: Marrëveshja BE-SHBA

Marrëveshja BE-SHBA për furnizim me gaz, reagimet në M. e Veriut

Qeveria e Maqedonisë së Veriut dhe Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç kanë reaguar pas marrëveshjes së nënshkruar mes Bashkimit Evropian dhe SHBA-së, për furnizimin me gaz të lëngshëm natyror shtesë për vendet e unionit me qëllim frenimin e varësisë nga importet ruse. Konkluzionet e Këshillit Evropian, të miratuara më 25 mars, theksojnë se, duke pasur parasysh luftën në Ukrainë, rimbushja …

Read More »