Tag Archives: Marjana Velçani

Marjana Velçani kundërshton si të pabazuar vendimin e Komisionit dhe kërkon konfirmimin në KPA

Gjyqtarja Marjana Velçani i cilësoi pasaktësitë në deklarime për burimet e një apartamenti të pamjaftueshme për ta penalizuar dhe kërkoi që në Kolegj, analiza financiare për balancat negative që sollën shkarkimin në shkallën e parë, të kryhet bazuar në pretendimet e saj. NgaEdmond Hoxhaj Ish-kryetarja e Gjykatës Administrative të Durrësit, Marjana Velçani paraqiti të hënën më 3 maj parashtrimet dhe …

Read More »