Tag Archives: Manja-Sula

Debat në Kuvend/ Manja-Sula

Ne seancën e sotme ka pasur një debat mes ministrit të Drejtësisë Ulsi Manja dhe deputetit demokrat Dashnor Sula. Duke folur për drejtësinë në vend, Manja ka hedhur akuza se individë nga opozita i kanë “duart të lyera me gjak”. Manja ka sjellë në vëmendje “21 janarin”, ndërsa ka kërkuar që opozita të mos i drejtohet mazhorancës me fjalët turp …

Read More »