Tag Archives: Manja pyetet për Bllakon

Manja pyetet për Bllakon: Përgjegjësia është individuale

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja u pyet nga gazetarët për deputetin socialist, Alqi Bllako, për të cilin SPAK ka kërkuar arrestimin. Manja bëri dhe një herë të qartë qëndrimin e PS-së se kushdo që shkel ligjin mban përgjegjësi individuale. Ministri u shpreh se inkurajon drejtësinë që të kryejë hetime të shpejta dhe në interes të publikut. Ai nënvizoi se qëndrimi …

Read More »