Tag Archives: manipulim

Berisha: Audioja e “21 Janarit” është manipulim, tabela shkrimi që paraqiten si ‘audio-përgjim’

Sali Berisha e konsideron një manipulim të Ardit Veliut audiopërgjimin në të cilin dëgjohej një komunikim në radio i ish-komandantit të Gardës, Ndrea Prendi ku i jepte udhëzim dhe urdhra vartësve të tij. Në një deklaratë për mediat nga selia blu, Berisha u shpreh se aty nuk ka audio fare por bëhet fjalë për ‘tabela shkrimi që paraqiten si audio …

Read More »