Tag Archives: makinat elektrike

Makinat elektrike: pse prodhim në Indi dhe jo Evropë?

Gjiganti shumëkombësh i makinave Stellantis ka arritur në përfundimin se aktualisht nuk mund të prodhojë automjete elektrike të përballueshme në Evropë dhe po kërkon vende prodhimi më të lira si India, tha një ekzekutiv. Nëse India, me bazën e saj të furnizuesve me kosto të ulët, përmbush objektivat e cilësisë dhe kostos së Stellantis deri në fund të vitit të …

Read More »

Makinat elektrike më të mira në 2022 – Ja 10 modelet që kryesojnë listat

Makinat elektrike tani kanë hyrë në rrymën kryesore, duke zënë pothuajse 18% të regjistrimeve të makinave të reja muajin e kaluar. Për më tepër, rritja e tyre vetëm do të përshpejtohet pasi futen rregulla për të kufizuar llojin e automjeteve të lejuara në qytetet kryesore dhe ne i afrohemi ndalimit të vitit 2030 për shitjen e modeleve të reja me …

Read More »