Tag Archives: lungomare e Durresit

Rama e nis ditën me punimet në Lungomaren e Durrësit: Do t’i japë një vlerë të re qytetit turistik

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me disa fotografi nga punimet që po bëhen në Lungomaren e re të Durrësit. Kreu i qeverisë shkruan se ky projekt madhor do t’i japë një rëndësi më të madhe qytetit turistik “MIRËMËNGJES  dhe me këto pamje nga kantieri i Lungomares së re të Durrësit, e cila do të jetë një shëtitore …

Read More »