Tag Archives: lumturi

“Paratë janë një e mirë materiale që, nëse përdoren siç duhet, sjellin lumturinë”

“Kur ke frikë realisht nga vdekja, shndërrohesh në një person tjetër. Sado që mundohesh të mos e shfaqësh këtë frikë, sërish dikush që nuk e ka kaluar një situatë rreziku, nuk ka se si të kuptojë. Ti ndërkohë ndodhesh si në një planet tjetër, sepse jeta mund të të ndryshojë plotësisht në një sekondë. Lekët nuk e sjellin lumturinë, edhe pse në ditët e sotme me paratë mund t’i lejosh vetes një trajtim dinjitoz, që mund të të bëjë të ndihesh më mirë. Lekët të lejojnë mundësinë të studiosh, të përmirësohesh dhe të jetosh mirë. Këtë gjë e them me bindjen e …

Read More »