Tag Archives: Luli

Kë takoi Luli në Amerikë?

Hysni Gurra A ka takuar ndonjë person Luli në Amerikë përveç pasagjerit që mund t’i ketë qëlluar ngjitur në avion? Luli shkoi në Amerikë dhe u kthye dhe na ka dhuruar vetëm një foto nga larg në një takim NGO-je. Më e pakta priteshin disa lajme ose foto ku Luli i qeshur flet për partneritetin strategjik dhe aleatin e madh …

Read More »