Tag Archives: “Luftë pa kompromis ndaj

“Luftë pa kompromis ndaj krimit të organizuar”/ Gledis Nano mesazh qytetarëve

Kreu i Policisë së Shtetit Gledis Nano i është drejtuar sot  me një mesazh qytetarëve duke u kërkuar  bashkëpunim, mbështetje dhe besim të ndërsjellë në luftën ndaj krimit të organizuar. Sipas Nanos, Policia është angazhuar “me të gjithë kapacitetin e saj njerëzor dhe logjistik për t’u përballur dhe për të goditur me vendosmëri krimin e organizuar dhe çdo dukuri, grupim …

Read More »