Tag Archives: Linja hekurudhore Prishtinë-Durrës

Ministri i Infrastrukturës: Linja hekurudhore Prishtinë-Durrës bëhet realitet

Shqipëria dhe Kosova do të lidhen edhe përmes linjës hekurudhore Durrës-Prishtinë, në bazë të marrëveshjes së nënshkruar mes dy vendeve në mbledhjen e fundit të mbajtur, ku u zhvillua takimi i shtatë, i përvitshëm, mes qeverive të dy vendeve. Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se linja hekurudhore Prishtinë – Durrës po bëhet realitet. Aliu gjatë një takimi me …

Read More »