Tag Archives: Letra prekëse e një gruaje

Letra prekëse e një gruaje të tradhëtuar

“E dashur mikja ime, Uroj të gjesh sërish lumturinë. Lumturinë e vërtetë dhe paqen brenda shpirtit tënd. E di që ndonjëherë të duket e pamundur, për shkak të mendimeve të tradhëtisë së bashkëshortit tënd, por kujtohu gjithmonë se dhimbja do të zbehet me kohën. E kujton se çfarë ndjeve në fillim? Mendja jote nuk mund mund ta konceptonte dot çfarë kishte bërë bashkëshorti yt. Ndiheshe ekstremisht e lënduar, e mërzitur dhe të dukej sikur gjithë bota kishte marrë fund për ty. Por jo, jeta vazhdoi. Je zgjuar …

Read More »