Tag Archives: Letër e hapur për SPAK

LETER E HAPUR PËR SPAK!

Zef Preçi Nese SPAK po con ne burg deputetin A. Bllako me argumentin e diskutueshem se babai i tij eshte shperblyer për pune te pakryer ne nje kompani private e cila ishte perzgjedhur  nen drejtimin e tij, automatikisht nuk mund te perjashtohen edhe sqarimet e meposhtme. Punimet e ndertimit dhe administrimit te nje veper te tille me para publike (incineratoret) …

Read More »

Letër e hapur për SPAK

NGA ZEF PREÇI/ Nëse SPAK po çon në burg deputetin A. Bllako me argumentin e diskutueshëm se babai i tij është shpërblyer për punë të pakryer në një kompani private, e cila ishte përzgjedhur nën drejtimin e tij, automatikisht nuk mund të përjashtohen edhe sqarimet e mëposhtme. 1. Punimet e ndërtimit dhe administrimit të nja vepër të tillë me para publike (inceneratorët) …

Read More »