Tag Archives: Lëreni Berishën

Lëreni Berishën në mbretërinë e tij “Xuxu”

Diku larg në Afrikë, ekziston akoma dhe sot e kësaj dite, një fis që e quan vehten “mbretëri” me emrin e çuditshëm “Xuxu”. Ata jetojnë në kasollet e tyre, kanë zgjedhur edhe një “mbret”, që edhe pse është plakur, edhe pse i ka rënë fuqia aq sa nuk mban dot në duart e tij heshtën, nuk pranon të largohet. Disa …

Read More »