Tag Archives: lënien e cigares?

Meshkujt apo gratë? ! Studimi i ri pohon se kush e ka më të vështirë lënien e cigares

Pirja e duhanit është një nga shkaqet më të mëdha të vdekjeve dhe sëmundjeve. Ky zakon mund të çojë në komplikime shëndetësore, por studimet e reja kanë sugjeruar se mund të ketë gjithashtu një ndikim negativ në marrëdhëniet tuaja. Ndërkaq, sipas një studimi të ri, pavarësisht se pijnë më pak cigare, gratë e kanë më të vështirë sesa meshkujt lënien …

Read More »

Meshkujt apo gratë?! Studimi i ri pohon se kush e ka më të vështirë lënien e cigares!

Pirja e duhanit është një nga shkaqet më të mëdha të vdekjeve dhe sëmundjeve. Ky zakon mund të çojë në komplikime shëndetësore, por studimet e reja kanë sugjeruar se mund të ketë gjithashtu një ndikim negativ në marrëdhëniet tuaja. Ndërkaq, sipas një studimi të ri, pavarësisht se pijnë më pak cigare, gratë e kanë më të vështirë sesa meshkujt lënien …

Read More »

Gratë apo burrat, kush e ka më të vështirë lënien e cigares?

Gratë e kanë më të vështirë sesa meshkujt, pavarësisht se pijnë më pak cigare, zbulon një studim i ri. Hulumtuesit në Francë studiuan më shumë se 35,000 duhanpirës, burra dhe gra, të cilët përdorën shërbimet e ndërprerjes së duhanit, të tilla si produktet zëvendësuese të nikotinës, avullimin dhe seancat e terapisë one-to-one. Numri mesatar i cigareve që konsumoheshin çdo ditë …

Read More »