Tag Archives: Lançohet platforma e parë lokale

Lançohet platforma e parë lokale e startup-eve Digital Tirana!

Digital Tirana (https://digitaltirana.al) është platforma më e re online e Bashkisë Tiranë. Kjo platformë sjell së bashku një sërë elementësh të sektorëve privatë dhe publikë për të mbështetur startup, sipërmarrës, aktorë të ekosistemit si dhe për të dhënë një informacion gjithëpërfshirës për nomadët digjitalë. E përqëndruar në komunitetin e startup-eve të Tiranës, Digital Tirana synon të promovojë, lehtësojë dhe pasqyrojë …

Read More »