Tag Archives: Lala: Shteti shqiptar

Lala: Shteti shqiptar është çuar në arbitrazh nga një kompani, u bllokua

Gazetarja Klodiana Lala ka deklaruar se shteti shqiptar ka sot një gjyq të ri të hapur në arbitrazh nga një kompani italiane, e cila kërkon miliona euro dëmshpërblim. Për “Opinion”, Lala tha se kjo kompani ka pasur një landfill në një zonë të Durrësit, dhe Këshilli i Ministrave e ka bllokuar këtë kompani duke ia dhënë kontratën njërit prej inceneratorëve. …

Read More »