Tag Archives: Kush propozohen për anëtarë

Kush propozohen për anëtarë të Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë

Komisioni i Ekonomisë propozoi sot zyrtarisht Anastas Angjelin dhe Natasha Ahmetajn, si kandidatë për t’u votuar nga Kuvendi në detyrën e anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë. Mësohet se pranë Kuvendit të Shqipërisë janë paraqitur gjithsej  16 aplikime për dy vendet vakante, konkretisht Natasha Ahmetaj, Anastas Angjeli, Senida Mesi, Marta Muço, Edvin Libohova, Indrit Banka, Elvin Meka, Mateo …

Read More »