Tag Archives: Kur Papa… dhe Erdogani

Kur Papa… dhe Erdogani flasin për vëllazëri…

Nga Mentor Nazarko Vizita e djeshme e Presidentit Erdogan si gjithmonë nxiti polemika të shumta, disa të përsëritura. Ato fillojnë me reagimet fejsbukiane për datën e zgjedhur -supozoj krejt rastësisht(ditëvdekja e Skënderbeut). Vijojnë me  paralelet leksiondhënëse për mënyrën sesi qeveris Erdogan dhe … Rama.. Apo me mospjesëmarrjen e Berishës në seancën parlamentare (bojkot për herë të dytë pse Erdogani qenkësh …

Read More »