Tag Archives: kune rusi

Masa të ndryshme sigurie në Ballkan: Serbia nën kujdes kine-rusi, Shqipëria me NATO-n

Sebastian Zonja Për 5 vjetët e ardhshëm, saj nje burimi në Pentagon, do të ketë bashkëveprim mes NATO-s, Pentagonit dhe Departamentit të Shtetit për t’i dhënë përparësi sigurisë së Ballkanit perëndimor. Dokumenti është firmosur dhe pritet të bëhet operacional. Kur e sheh situatën në terren, jo më kot kemi parë intensifikim të stërvitjeve ushtarake – rusët me serbët; ne me …

Read More »