Tag Archives: kundër Perëndimit

Ish-këshilltari i Putin: Lufta e Rusisë është luftë kundër Perëndimit

Sergey Karaganov ishte këshilltar presidencial për politikën e jashtme me ish-presidentin Boris Jelcin dhe Vladimir Putin. Edhe sot, që drejton Qendrën për Politikë të Jashtme dhe Mbrojtëse në Moskë, ai mbetet shumë i afërt me ministrin e Jashtëm rus, Sergej Lavrov dhe me vetë Putin, deri në atë pikë sa që propozimet e tij për ndërhyrjet për minoritetet ruse të …

Read More »