Tag Archives: kulturen shqiptaro-hungareze

Ul siparin “Hungarissimo”, festivali artistik që sjell bashkë kulturën shqiptaro-hungareze

Mbrëmja e djeshme, Grand Gala në Korçë, si finale e festivalit “Hungarissimo”, shënoi një prelud të të gjithë ciklit të veprimtarive të Javës Kulturore Hungareze për pesë ditë me radhë. Artistët hungarezë me një reputacion të fuqishëm artistik brenda dhe jashtë Hungarisë, dhuruan për të pranishmit një spektakël gjithë ngjyra dhe melos befasues. Interpretimet e tyre me elegancë dhe perfeksion …

Read More »