Tag Archives: kryesine e re

Emrat/ Partia e Lirisë voton Sekretarin e përgjithshëm, zv.kryetarin e 4 nënkryetarët , zgjedh dhe kryesinë e re të saj

Partia e Lirisë do të zgjedhë sot Kryesinë e re të saj, ku do të votohet për 22 emra nga 33 kandidatë në total. Nderkohe qe do te votohen dhe sekretari i Pergjithshem Tedi Blushi, zv.kryetari i PL Agim Nesho dhe 4 nenkryetaret pa kandidatura rivale. Liri e plote me nje fjale! Gjatë mbledhjes së Komitetit drejtues të Partisë së …

Read More »