Tag Archives: kryeministrat

Shkupi dhe Beogradi do të investojnë në infrastrukturën hekurudhore të “Korridorit 10”

Kryeministrat e Maqedonisë së Veriut dhe të Serbisë, Dimitar Kovaçevski dhe Ana Brnabiq, sot paralajmëruan modernizimin e hekurudhës përgjatë Korridorit 10. Kovaçevski theksoi se duhet të investohet në infrastrukturën hekurudhore të Korridorit 10 për të rritur kapacitetin dhe për të rritur shpejtësinë e transportit, ndërsa Brnabiq thekson se një nga prioritetet e ardhshme të Qeverisë së Serbisë është hekurudha e …

Read More »