Tag Archives: Kroi i Mbretit

Kroi i Mbretit

Nga Nexhat Halimi Kroi i Mbretit  -Do të ndalemi  cazë  të pushojmë këtu! -Unë do të marr një  shishe me lëng të dredhëzës, -tha Dea dhe doli nga automobili e eci përpara ndërtesës së vogël. -Ulu nën këtë pemë. Tash vjen kamerieri dhe porositë çfarë do. Unë nuk vonohem, – ia bëra Deas dhe fola me zë të ulët me …

Read More »